Immun-S

60 таблети

Nutraxin Immun-S; 1,3 - 1,6 Бета-Глукан во подобрената формула, што е специјална форма која содржи комбинација на екстракт од семе од црн ким, екстракт од корен од гераниум од Јужна Африка и екстракт од корен од ѓумбир. Витамин Ц, кој е многу важен во сезонските промени, исто така е присутен воNutraxin Immun-S.

„Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 таблети
  • Beta Glukan 1,3 / 1,6200 mg
  • South African Geranium (Pelargonium sidoides) Root Extract200 mg
  • Black Cumin (Nigella sativa) Seed Extract200 mg
  • Ginger (Zingiber officinale) Root Extract200 mg
  • Vitamin C400 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Polyvinylpyrrolidone Vinyl Acetate Copolymer, Croscarmellose Sodium, Polyvinyl Prolidone, Titanium Dioxide, Iron Oxide, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната земете 2 капсули

Сертификат за Производот