Cranberry

60 таблети

Nutraxin Cranberry; Содржи овошен екстракт познат како крански папрат.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 таблети
  • Брусница (Vaccinium macrocarpon Aiton) Extract 1000 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Polyvinylpyrrolidone-Vinyl Acetate Copolymer, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide, Hydroxypropyl Methyl Cellulose.

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, земете 2 таблети дневно

Сертификат за Производот