Psyllium Husk Fiber

30 кесички

Nutraxin Psyllium Husk; Содржи корисни растенија познати како стомачна трева. Содржи високо растворливи влакна. Кога се користат со вода, растворливите влакна покажуваат својства на оток земајќи ја водата во себе.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 3 кесички
  • Psyllium Husk Fiber (Plantago ovata)12.9 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Aroma flavour (Orange), Acidity regulator (Citric acid), Sweetener (Steviol glycosides)

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички засладувачи, бои и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни и деца над 12 години; земете 1 кесичка еден до три пати на ден. Земете ја секоја порција со полна чаша вода или друга течност.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи