Omega-3 Ultra 2500 mg

30 меко-желатински капсули 30 Soft Gelatin Capsules

Nutraxin Omega-3 ultra 2500 mg е рибино масло кое содржи голема количина на EPA и DHA омега-3 масни киселини. Омега-3 ултра 2500 mg не содржи тешки метали.

„ЕPА и DHА придонесуваат за нормална функција на срцето“ Nutraxin Omega-3 ultra 2500 mg is fish oil containing high amount of EPA and DHA omega-3 fatty acids. Omega-3 ultra 2500 mg does not contain heavy metals.

“EPA and DHA contribute to the normal function of the heart”

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 меко-желатински капсули Serving Size 2 Softjel Capsules
  • Рибино масло Fish Oil2500 Mg
  • EPA (eicosapentaenoic acid)1125 mg
  • DHA (docosahexaenoic acid)875 mg
  • Other Omega-3 fatty acids120 mg
  • Total Omega-3 fatty acids 2120 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ OTHER INGREDIENTS

Mеки-желатински капсули (Gelling agent говедски желатин), Deionized Water, Humectant (Glycerol), Antioxidant (Tocopherol rich extract).
Инфо:Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Не се користеа синтетички бои, засладувачи и конзерванси.

УПОТРЕБА

Се препорачува да земате 1-2 меки-желатински капсули на ден со многу вода како додаток на исхрана за возрасни.
 

Сертификат за Производот