Propolis Spray

30 ml

Прополисот, производ произведен од пчели , е состојка што ја создаваат пчелите за чистење на кошницата. Кошницата се штити од штетни материи и микроорганизми однадвор со прополис. Прополисот, кој пчелите го оставаат во растенија и дрвја, се собира од кошници. Прополисот обично е во кафеави тонови. СпрејotNutraxin Propolıs содржи прополис и сладок корен.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 6 прскања
  • Propolis3.23 g
  • Licorice323,40 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Deionized Water, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Mint Flavor.

Information: It does not contain potential allergens such as sugar, salt, starch, yeast, gluten, soy, corn, dairy products. Synthetic colorants and sweeteners are not used.

УПОТРЕБА

Прснете двапати во грлото три пати на ден или користете го како препорака на вашиот лекар.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи