Vitamin C

28 таблети за џвакање

Nutraxin C vitamin; Содржи екстракт од шипка и биофлавоноид заедно со витамин Ц. Формата за џвакање на таблетите Нутраксин витамин Ц е лесна за употреба.. Стевијата е засладена со растение.

'Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.''

Сертификат за Производот

  • Сервирање 2 таблети за џвакање
  • L-ascorbic Acid1000 mg
  • Екстракт од Шипка 100 mg
  • Citrus bioflavonoid complex (Citrus aurantium, citrus sinensis, citrus paradisi, citrus lemon)50 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Sorbitol, Lactose, Aroma Dispenser (Orange Aroma), Aroma Dispenser (Mandarin Aroma), Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide, Natural Herbal Sweetener (Steviol Glycoside)

Информации: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, глутен, соја и пченка. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да се користат до 2 таблети за џвакање дневно како додаток на исхрана.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи