Omega-3 2000

60 меко-желатински капсули

Nutraxin Omega-3 2000 mg; EPA и DHA се рибино масло кое содржи омега-3 масни киселини. Омега-3 2000 mg не содржи тешки метали. Има сертификација за IFOS.

"EPA и DHA придонесуваат за нормална функција на срцето“.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 меко-желатински капсули
  • Total Fish Oil2000 Mg
  • EPA (Eicosapentaenoic acid)720 mg
  • DHA (docosahexaenoic acid)480 mg
  • Other Omega-3 Fatty Acids200 mg
  • Total Omega-3 Fatty Acids1400 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Меки-желатински капсули (Gelatin: Говедски желатин), Deionized Water, Moisturizer (Glycerol), Antioxidant (Tocopherol rich extract)
Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната, земете 1 мека-капсула до два пати на ден по можност за време на јадење

Сертификат за Производот