Omega-3 + Co Q-10

60 меко-желатински капсули

Nutraxin Omega-3 + CoQ-10; е посебна форма која содржи коензим Q-10 заедно со омега-3 масни киселини добиени од риба во ладна вода на Антарктикот. Коензим Q-10 е соединение што го користат сите клетки на телото.

"EPA и DHA придонесуваат за нормална функција на срцето“.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 меко-желатински капсули
  • Total Fish Oil1300 mg
  • EPA (Eicosapentaenoic acid)468 mg
  • DHA (docosahexaenoic acid)312 mg
  • Other Omega-3 Fatty Acids130 mg
  • Total Omega-3 Fatty Acids910 mg
  • Coenzyme200 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Меки желатински капсули, Deionized Water, Moisturizer (Glycerol), Antioxidant (Tocopherol rich extract), Titanium Oxide, Ponceau 4R.
Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната, земете 1 меко-желатинска капсула до два пати на ден по можност за време на јадење

Сертификат за Производот