Why Nutraxin

Зоштo Nutraxin?

Нашата мисија
Nutraxin има за цел да поддржи здрав и квалитетен живот. Затоа тој секогаш ја користи својата силна научна позадина за да произведе подобро. На пат е да биде најдобар во концептот на здрав живот со сигурни, ефективни, иновативни и квалитетни производи.
Нашата визија
Nutraxin има за цел да биде светски бренд со својата палета на производи што комбинира наука, иновации и квалитет.
Сигурен; Откако биле подложени на тестови за контрола на квалитетот на високо квалитетни суровини испорачани од глобални водечки добавувачи, производството се спроведува според стандардите GMP и HACCP.
Квалитет; Тоа гарантира квалитет во сите процеси од набавка на суровина до финална потрошувачка. Пакувањето користи стаклено шише во боја на килибар, метален капак и заптивка за да се гарантира стабилноста од светлината, топлината. Производите на Nutraxin имаат сертификати ИСО 22000, Халал и Кошер.
Иноватор; Тие секогаш продолжуваат да работат со иновативен пристап со цел да достигнат подобри и да развијат квалитетни, ефективни производи што ја земаат својата моќ од природата.
Научно; Во лиценцираните лаборатории за центар за истражување и развој, тие подготвуваат најсоодветни формулации предложени од научни комесари со стручен персонал.
Висока ефикасност; Употребата на стандардизирани екстракти е насочена кон одржлив и моќен ефект. Стандардизиран екстракт има содржина на активна состојка еднакви едни на таблета со склоност.

НАШИТЕ ДОБАВУВАЧИ

НАШИ СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИТЕТ

БИОТА ЛАБОРАТОРИИ

Од основањето на Биота лаборатории, таа постигна брз развој насочен кон реализација на својата цел да создаде глобални брендови со производи што ги развива врз основа на својата билна експертиза и да генерира ефективни и долгорочни хербални решенија за здравјето и убавината.
Biota Laboratories има за цел да развие меѓународно реномирани иновативни производи со докажан квалитет и ефикасност засновани на природни состојки.
Производите на Биота лаборатории се клинички тестирани од водечките светски независни лаборатории за нивната ефикасност и сигурност по заеднички спроведени клинички испитувања од престижните универзитети во Турција.
Лабораториите Биота нудат здравје и убавина заедно во своите иновативни производи синтетизираат различни билки што ги нуди природата и ги комбинира внимателно користејќи ги најновите технологии.
Лабораториите на Биота се осврнуваат на лековитата моќ на Анадолија, која ужива во една од најбогатите ора во светот со 10.000 растенија, од кои 3.200 се домородни.
Придобивките од оваа ора ги користат лабораториите на Биота за доброто на здравјето на луѓето со комбинирање на знаењето од минатото со технологијата на иднината во своите производи. Производите на Биота лаборатории се комерцијално достапни низ целиот свет, главно во САД, Бразил, Германија, Полска и Азербејџан.
Производите на Biota Laboratories се продаваат во повеќе од 24.000 аптеки во Турција под брендовите BIODER, BIOXCIN, NUTRAXIN и BIOBABY
Грижејќи се за различните потреби на потрошувачите од секоја група во различни продажни места, Биота Лаборатории го одржува лидерството во овој сектор со своите 100% растителни и природни решенија.
Лабораториите на Биота имаат за цел да постигнат совршеност во квалитетот на секој нејзин производ и секоја операција, нудејќи решенија што ги исполнуваат различните очекувања и потреби на потрошувачите. За таа цел, компанијата ги комбинира технологијата и природата преку своите научно-ориентирани истражување и развој центри
Во лабораториите за истражување и развој, каде што се спроведуваат повеќе од 3000 експерименти секој месец, принципите на работа се „Хербално производство“, „Изум“ и „Иновација“ Лабораториите на Биота, чии производи се нудат на пазарот само по долги студии за истражување и развој, издвојува високи буџети секоја година.
Така, ги истражува влијанијата на многу други автохтони растенија врз здравјето и убавината на човекот