Cleanse Formula

14 таблети

Nutraxin QS Cleanse Formula; Тоа е растителна мешавина од серијата Quick Slim. Содржи зелен чај богат со катехини, стебло од камила со цилимарин, цимет и екстракт од корен од коприва.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 таблети
  • Green Tea (Camellia sinensis) Leaf Extract400 mg
  • Milk Thistle (Silybum marianum) Seed Extract200 mg
  • Senna (Cassia angustifolla) Leaf Extract100 mg
  • Nettle (Urtica dioica) Root Extract100 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline cellulose, Croscarmellose Sodium, Polyvinylpyrrolidone-vinyl acetate copolymer, Polyvinyl alcohol (PVA), Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicon Dioxide, Talc, Sunflower, Titanium dioxide, Brilliant Blue FCF.

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Се препорачува да се користи 2 таблети дневно со многу вода како додаток за исхрана за возрасни. Не се препорачува да се користи повеќе од 1 недела.

Сертификат за Производот