Co Q-10

30 меки-желатински капсули

Coenzyme Q-10 е соединение што е растворливо во масло и се користи во секоја клетка во телото.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 1 меко-желатинска капсула
  • Coenzyme Q-10 (Ubiquinone)100 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Sunflower Oil, Soft Gelatin Capsule: Gelatin (Beef Gelatin), Glycerol, Tocopherol rich extract.

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, земете 1 мека капсула со гел дневно со многу вода.

Сертификат за Производот