L-Carnitine

60 таблети

Nutraxin QS L-Carnitine; Ова е производ од серијата Quick Slim . Л-карнитинот се смета за аминокиселина составена од аминокиселини лизин и метионин и не е инкорпорирана во структурата на протеините. QS L-карнитин, 700 mg Carnipure® 1-карнитин.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 таблети
  • L-karnitin1400 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Silicon Dioxide, Magnesium Salts of Fatty Acids, Polyvinylpyrrolidone-Vinyl Acetate Copolymer, Titanium Dioxide

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да се зема 1 капсула 2 пати на ден со многу вода како додаток на исхрана.

Сертификат за Производот