Bromelain

60 таблети

Nutraxin Bromelain; бромелаин,е ензим добиен од ананаст и дигестивни протеини

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 1 tablet
  • Bromelain500 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Polyvinylpyrrolidone-Vinyl Acetate Copolymer, Croscarmellose Sodium, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide

Инфор: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, земете 1 таблета дневно

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи