Probiota Advanced

60 таблети

Nutraxin Probiota Advanced таблетите се со технологија на трислојно обложување за транспорт на активните пробиотици во високи дози со заштита од ефектите на топлина, влажност, воздух и киселина во стомакот.
The inulin-enriched formula provides maximum live bacteria.

"Оваа храна содржи пробиотички микроорганизми. Пробиотички микроорганизми помагаат во регулирање на дигестивниот тракт и го поддржуваат имунитетот."

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 таблети
  • Inulin40 mg
  • Lactobacillus Acidophilus1,25 Billion
  • Lactobacillus Rhamnosus1,25 Billion
  • Bifidobacterium Bifidum1,25 Billion
  • Bifidobacterium Longum1,25 Billion

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Salts of Fatty Acids, Titanium Dioxide, Talc, Silicone Dioxide, Propylene Glycol, Basic Methacrylate Copolymer

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, соја, пченка и млечни производи. Не се користеа синтетички бои, конзерванси, засладувачи

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната, се препорачува да се користат 1-2 таблети дневно со многу вода.

Сертификат за Производот s