Vitamin E

60 меки капсули

Nutraxin Vitamin E; Содржи d-alpha tocopherol, природна форма на витамин Е. Витаминот Е е витамин растворлив во масти.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Износ на Сервирање
  • Vitamin E (D-Alfa Tocopherol)200 IU

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Меки желатински канпсули: Желатин (Говедски желатин), Deionized Water, Moisturizer (Glycerol), Sunflower Oil, Soybean Oil

УПОТРЕБА

Се препорачува да се користат 1-2 меки капсули дневно со многу вода како додаток на исхрана.

Сертификат за Производот