Big Energy

60 капсули 60 Capsules

Nutraxin Big Energy; Содржи кофеин заедно со женшен, каров и ѓумбир кои се користат многу години во далечните источни земји.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 капсули Serving size 2 capsules
  • Кофеин 200 mg
  • Ginseng (Panax ginseng) Root Extract168 mg
  • Carob (Ceratonia siliqua ) Extract132 mg
  • Ginger (Zingiber officinale) Root Extract100 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ OTHER INGREDIENTS

Microcrystalline Cellulose, Polyvinylpyrrolidone-vinyl Acetate Copolymer, Croscarmellose Sodium, Polyvinyl Prolidone, Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide
Инфо: не содржи потенцијални алергени како сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.
* Содржи кофеин. Не се препорачува за деца или бремени жени. (200 мг, 2 таблети)

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната, земете 2 капсули дневно со многу вода

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи You may also like