Ginkgo Biloba +

60 таблети

Nutraxin Gingko Biloba; екстракти од лисја, познати како јапонски малини. Состојките на екстрактот од лисјата од Гинго Билоба се флагогликозиди од гинко и терпен лактони. Дрвото Гинко Билоба е посебен вид дрво што може да живее многу години. Во далечниот Исток постојат многу стари дрвја на Гинко Билоба.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 1 таблета
  • Ginkgo Biloba Leaf Extract120 mg
  • Ginkgo Avoglycosides (from Ginkgo Biloba extract)30 mg
  • Terpene lactones (from Ginkgo Biloba extract)7,2 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Hydroxypropylmethyl Cellulose (Herbal Capsule), Microcrystallized Cellulose, Silicone Dioxide, Magnesium Salts of Fatty Acids

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, земајте 1 таблета дневно

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи