Vitamin Max

60 таблети

Nutraxin Vitamin Max обезбедува заедно три моќни компоненти: витамин Ц, витамин Д и Цинк. Секоја 25 мл шише содржи 1000 мг витамин Ц, 1000 МЕ витамин Д и 10 мг цинк.

„Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем“.
„Витаминот Д придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем“.
„Цинк придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем".

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 таблети
  • Vitamin C (L-askorbik Asit) 1000 mg
  • Vitamin D (cholecalciferol) 1000 IU
  • Цинк 10 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, Silicone Dioxide

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, глутен, соја и пченка. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат. Погодно за вегетаријанци и вегани.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да се земаат 2 таблети дневно како додаток на исхрана со многу вода.

Сертификат за Производот