Biotin

50 таблети

Nutraxin Biotin; Групата Б содржи биотин, исто така познат како витамин Х, кој се наоѓа во семејството на витамини.

"Биотин придонесува за заштита на нормалната коса."

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Износ на сервирање
  • Biotin2500 mcg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Lactose, Microcrystalline Cellulose, Silicone Dioxide, Magnesium Stearate.

Инфо:Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Не се користеа синтетички бои, засладувачи и конзерванси.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, земајте 1 таблета дневно

Сертификат за производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи