Tonalin CLA

60 меки-желатински капсули

Nutraxin QS Tonalin CLA; Вклучено е во серијата QuickSlim и содржи конјугирана линолеинска киселина (CLA). CLA е конјугиран изомер на линолеинска киселина која не се произведува од телото и треба да се земе однадвор. Тоналин CLA се претпочита во производот на Nutraxin .

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 Softgel Capsules
  • Tonalin Cla2600 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Meки желатински капсули: Gelatin (Говедски Желатин), Deionized Water, Moisturizer (Glycerol), Antioxidant (Tokoferolce Rich Extract).
Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, соја, пченка, глутен и млечни производи. Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхрана за возрасни се препорачува да се користат 2 меки желатински капсули дневно со многу вода, по можност после јадење.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи