Chromium Picolinate

90 таблети

Nutraxin Chromium Picolinate; содржи хром минерали.

"Хромот придонесува во метаболизмот на макро хранливите материи.."

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Износ На Сервирање
  • Chromium Picolinate200 mcg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Croscarmellose Sodium, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide

Инфо:Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Не се користеа синтетички бои, засладувачи и конзерванси.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, се препорачува да се користи 1 таблета дневно со многу вода

Сертификат за производот