Alpha Lipoic Acid

60 таблети 60 Tablets

Nutraxin Alpha Lipoic Acid; алфа липоична киселина, позната и како тиоктинска киселина. Алфа липоичната киселина е специјално соединение кое е растворливо во вода и во масло.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 1 таблета Serving Size 1 Tablet
  • Алфа Липоична Киселина Alpha Lipoic Acid200 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ OTHER INGREDIENTS

Microcrystalline Cellulose, Polyvinylpyrrolidone-vinyl Acetate Copolymer, Croscarmellose Sodium, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide.
Инфо: не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната, земете 1 таблета дневно со многу вода за возрасни.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи You may also like