Milk Thistle

60 таблети

Nutraxin Milk Thistle; дива артишок и суштината на растението млечен трн, позната и како главно растение на Дева Марија. Млечен трн чија активна состојка е силимаринот е традиционален растителен вид кој се користи повеќе од 2000 години. Nutraxin Milk Thistl содржи 80% силимарин.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 1 таблета
  • Milk Thistle (Silybum marianum) Seed Extract200 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline cellulose, Polyvinylpyrrolidone-vinyl Acetate Copolymer, Croscarmellose Sodium, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide
Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, соја, пченка, глутен и млечни производи. Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, земете 1 или 4 таблети дневно

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи