Hair&Nail

60 капсули Stock Out 

Nutraxin Hair & Nail; биотин, цинк и витамини од групата Б, како и МСМ што содржат сулфур, како и растителни екстракти. Екстрактите од растенија од семе од грозје, корен од коприва и коњско опавче се претпочитани во формулата.

„Биотин придонесува за заштита на косата“.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

 • Сервирање 3 капсули
 • Grape Seed (Vitis vinifera ) Extract450 mg
 • Horse Tail (Equisetum arvense) Extract.300 mg
 • Nettle (Urtica dioica) Root Extract300 mg
 • Methylsulfonylmethane (MSM)150 mg
 • L-cysteine ​​(HCL monohydrate)150 mg
 • Vitamin B5 (D-pantothenate calcium)30 mg
 • Vitamin B6 (Pyridoxine HCl)10 mg
 • Цинк 15 mg
 • Бакар (Copper Sulfate) 2 mg
 • Biotin (D-biotin)1000 mcg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, квасец, скроб, соја, пченка, глутен. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, се препорачува да се земаат 1 капсула дневно.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи