Naturel Sleep

60 капсули

Nutraxin Naturel Sleep е производ кој содржи екстракти од растителни кантарион, пасифлора и валеријана.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 2 капсули
  • St John's Wort (Hypericum perforatum) Extract600 mg
  • Passiflora (Passiflora incarnata) Extract200 mg
  • Valerian (Valeriana offcinalis) Root Extract200 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Croscarmellose Sodium, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicon Dioxide, Methacrylic Acid Copolymer, Copper Chlorophyll Complex, Titanium Dioxide.

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, соја, пченка, глутен и млечни производи. Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се користат.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, земете 2 капсули истовремено

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи