Zero Balance

120 таблети Stock Out 

Nutraxin QS Zero Balance; Серијата Quick Slim вклучува комбинација на екстракт од хитозан и грав.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 6 таблети
  • Chitosan3000 mg
  • Bean (Phaselous vulgaris) Extract600 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, E 1208, Polyvinylpyrrolidone-Vinyl Acetate Copolymer, Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide
Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, глутен, пченка, соја и млечни производи. Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се користат.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да земате 2 пати 3 пати на ден со многу вода како додаток на исхрана.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи