Vitamin C 1000mg

30 таблети

Nutraxin Vitamin C. Ќе биде вашата најголема поддршка за зајакнување на имунитетниот систем со голема количина на витамин Ц во секоја таблета. Со својата формула на таблета со продолжено ослободување ќе имате придобивки во текот на денот.

'Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.''

Сертификат за Производот

  • Во секоја таблета
  • L-ascorbic Acid1000 mg
  • Екстракт од Шипка 100 mg
  • Citrus bioflavonoid complex (Citrus aurantium, citrus sinensis, citrus paradisi, citrus lemon)50 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Vitamin C (L-Ascorbic Acid), Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate, Silicone Dioxid 

Инфо: Информации: Не содржи потенцијални алергени и шеќер, сол, скроб, квасец, глутен, соја и пченка. Не се користеа синтетички бои, засладувачи и конзерванси.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да се користи 1 таблета дневно како додаток на исхрана.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи