Artroflex

90 таблети

Nutraxin Artroflex; Гликозамин, хондроитин и МСМ, заедно со екстракт од корен од бромелаин и ноктот на ѓаволот (Harpagophytum porcumbens), се добиваат од ананас. Првиот производ од серијата глукозамин, Артрофлекс, содржи 5 активни соединенија заедно. Производот не содржи шеќер

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 3 таблети
  • Glukozamin HCI1500 mg
  • Chondroitin Sulphate1200 mg
  • MSM (Methylsulfonylmethane)1200 mg
  • Bromelain198 mg
  • Devil's Claw (Harpagophytum procumbens) Root Extract180 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystallized Cellulose, Polyvinylpyrrolidone, Croscarmellose Sodium, Polyvinyl Alcohol, Silicone Dioxide, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, Polyethylene Glycol, Chlorophyll Copper Complex, Methacrylate Copolymer, Sodium Bicarbonate

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се користат.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да се земаат 1 капсула 3 пати на ден со многу вода после јадење како додаток на исхрана. Не се користи кај лица под 18 години.
Треба да се консултирате со лекарот ако овој додаток се користи повеќе од 3 месеци.

Сертификат за Производот