L-Carnitine Shot

15 ShotStock Out 

Nutraxin QS L-Carnitine Shot; Во течна форма што содржи 1-карнитин и зелен чај од серијата Quick-Slim. Л-карнитинот се смета за аминокиселина составена од аминокиселини лизин и метионин и не е инкорпорирана во структурата на протеините.QS L-Carnitine Shot содржи 1500 mg 1-карнитин на Shot. Вкусно е со содржина на зелен чај.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 1 shot (25 ml)
  • L-Karnitin ( free form)1500 mg
  • Green Tea (Camellia sinensis) Leaf Extract50 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Water, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Natural Herbal Sweetener (Steviol Glycoside), Citric Acid.

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, глутен и млечни производи. Не се користи синтетичко боење или ароматизација.

УПОТРЕБА

Како додаток во исхраната за возрасни, земете 1 shot  (25 ml) дневно

Сертификат за Производот