Thermo Burn

60 таблети

Nutraxin Thermo Burn; Вклучено е во серијата QuickSlim. Термо согорување поддржано од хром и кофеин; зелен чај богат со катехини, зрна од зелен кафе и котел од малина во црвени малини. Богато е со зелени зрна кафе, полифеноли и хлорогена киселина, која се состои од непечени зрна кафе.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 3 таблети
  • Green Tea (Camellia sinensis) Leaf Extract300 mg
  • Green Coffee Bean (Coffea arabica) Seed Extract300 mg
  • Kafein150 mg
  • Red Pepper (Capsicum annuum) Extract75 mg
  • Rasberry Ketone75 mg
  • Chromium (Picolinate)75 mcg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Polyvinylpyrrolidone-vinyl Acetate Copolymer, Hydroxypropyl Methyl Cellulose, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide, Chromium Picholinate.

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Синтетички бои, засладувачи и конзерванси не се користат.
* Содржи кофеин. Не се препорачува за деца или бремени жени.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да се земаат 1 капсула 3 пати на ден со многу вода како додаток на исхрана.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи