Zinc Sulphate

100 таблети

Nutraxin Zinc; содржи 15 mg минерал од цинк.

„Цинкот придонесува за нормален метаболизам на макро хранливите материи“.
„Цинкот придонесува за нормална синтеза на протеини“.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 1 таблета
  • Цинк(Sulphate) 15 Mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicone Dioxide

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, соја, пченка, глутен и млечни производи. Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се користат.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да се користи 1 таблета дневно со многу вода како додаток во исхрана.

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи