Folic Acid

100 таблети

Nutraxin Folic Acid; Содржи фолна киселина во семејството на витамини Б. Фолна киселина е исто така познат како фолат.

"Употреба на дополнителна фолна киселина го зголемува нивото на фолати кај мајката. Ниските нивоа на фолати се фактор на ризик за дефекти на невралната туба во развојот на фетусот. "

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Износ на Сервирање
  • Фолна Киселина 400 mcg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Salts of Fatty Acids, Silicon Dioxide, Croscarmellose Sodium

Инфо:Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, скроб, сол, квасец, глутен, соја, пченка и млечни производи. Не се користеа синтетички бои, засладувачи и конзерванси.

УПОТРЕБА

A
Како додаток во исхраната за возрасни, се препорачува да се користи 1 таблета дневно со многу вода

Сертификат за Производот

Разгледајте ги набрзина нашите производи