Costus Root

30 ML

Растението Costus speciosus, особено неговите корени, се користи во традиционалната медицина на Далечниот исток многу долго време. Прополис и цинк се додаваат на спрејот за костус; со вкус на нане.

„Цинк придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем“.

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 12 прскања
  • Costus Root270 mg
  • Propolis345,6 mg
  • Zinc6,6 mg

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Deionized Water, Glycerin, Propolis, Costus (Saussurea lappa) Powder, Mint Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Инфо:Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, глутен, соја и пченка. Синтетички бои не се користат. Погоден за вегетаријанци.

УПОТРЕБА

Прснете четрипати на грлото 3 пати на ден или консултирајте се со вашит лекар

Сертификат за Производот