Vitamin D3

120 таблети

Nutraxin D3 vitamins; витамин Д3 во форма на холекалциферол. Nutraxin D3 содржи 1000 ИЕ витамин Д3 на една таблета.

„Витаминот Д придонесува за заштита на коските".

НУТРИТИВНИ ПОДАТОЦИ

  • Сервирање 1 таблета
  • Vitamin D3 (Cholecalciferol)1000 IU

ДРУГИ СОСТОЈКИ

Lactose Monohydrate, Microcrystalline Cellulose, Silicone Dioxide, Magnesium Stearate.

Инфо: Не содржи потенцијални алергени како што се шеќер, сол, скроб, квасец, глутен, соја и пченка. Синтетички бои, конзерванси и засладувачи не се користат.

УПОТРЕБА

За возрасни, се препорачува да се користи 1 таблета дневно со многу вода како додаток на исхрана.

Сертификат за Производот